“Zonder samenwerking met partners is het voor mij niet mogelijk om de motorsport te beoefenen. Ik heb dan ook veel baat bij ‘partners in de sport’, zodat ik zoveel mogelijk uit mijzelf kan halen. Daarvoor kan ik uw hulp of dat van uw bedrijf goed gebruiken. Heeft u ook interesse om een van mijn partners te worden en zou u mij in 2019 willen ondersteunen? Dat kan natuurlijk!

Zonder partners  zou ik nooit op dit niveau kunnen racen, dus BEDANKT VOOR UW STEUN!”

– Cliff Kloots

Partnerschap Team Cliffracing

Wanneer u interesse heeft om Cliff en zijn team te ondersteunen door partners te worden  kunt u contact met ons opnemen via info@cliffracing.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij kunnnen u vervolgens informeren  over de mogelijkheden en de  tegenprestatie(s) die wij uiteraard zullen leveren. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een vermelding op deze website.

Vriendenclub Cliffracing

Naast het bovengenoemd partnerschap hebben wij ook een vriendenclub. Voorheen was dit de club van 50, maar omdat iedere bijdrage zeer welkom is en ieder bedrag groot of klein er toe doet, werken wij nu met de Vriendenclub van Cliffracing. Leden nodigen wij uit om ons eens te bezoeken tijdens de wedstrijden, zodat zij van dichtbij de fantastische wegrace sport kunnen beleven. Dat doen zij dan onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk ontvangen de leden van deze club onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Iedere partner groot of klein zal door middel van een nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van alle belevenissen en ontwikkelingen rond Cliffracing.

Stichting Wegrace Promotie Twente
Inschrijving KvK : 08124410
Haaksbergerweg 31
7471LS Goor
ING Bank IBAN : NL54 INGB 0004662323